31 d’oct. 2017

Hot 100: Havana i Perfect entren al top 10

Resultat d'imatges de camila cabello havana billboard
Aquesta setmana tenim força coses a comentar de la nova configuració de la llista de senzills de Billboard. En primer lloc comentar que Havana de Camila Cabello i Perfect d'Ed Sheeran entren al top 10. Això sí, el número 1 segueix sent per Rockstar de Post Malone.

Perfect és el sisè senzill de la carerra d'Ed Sheeran que aconsegueix situar-se dins de les deu primeres posicions del Hot 100, i el tercer des del seu més recent disc Divide.
Havana, situada al número 7, és el primer top 10 de Camila Cabello com a solista i artista principal; i està previst que en les properes setmanes segueixi pujant, gràcies a la bona rebuda del seu videoclip.




Look What You Made Me Do de Taylor Swift segueix amb la seva caiguda lliure, retrocedint 15 posicions del 10 al 25. Això té una explicació molt ràpida: l'equip de Swift ha decidit deixar d'invertir en aquesta cançó per (suposo) començar a centrar-se en Ready For It, Gorgeous o en una nova cançó. No vull acusar sense proves, però no em direu que que en dos setmanes passi del número 4 al 25 no és sospitós. 
Resultat d'imatges de gorgeous taylor billboard
Casualitats de la vida, aquesta és la desena setmana que passa en les llistes i, tot i haver debutat al número 1, haurà passat el mateix número de setmanes entre les vint primeres posicions que Chained To The Rhythm de la seva gran enemiga Katy Perry. També casualitats de la vida, és 8 posicions per sota que la cançó que va destronar: Despacito.
Gorgeous, tot i ser la cançó més venuda de la setmana, entra al número 13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada