19 d’oct. 2017

Lady Gaga a l'estudi de nou + amb DJWS

Realment tenia els meus dubtes sobre si això és realment suficientment rellevant com per ser notícia, ja que estem molt acostumats ja en diverses ocasions de rebre notícies que Lady Gaga està gravant nou material en un estudi en algun lloc del món i després no rebre nova música durant els mesos següents. 
Però la cosa és que 12 les 15 últimes fotografies que Lady Gaga ha compartit a Instagram, són imatges on la podem veure en diversos estudis de gravació, fins i tot en una, publicada fa unes hores (La que teniu il·lustrant la notícia), la podem veure amb un dels seus col·laboradors habituals: DJ White Shadow, productor de cançons com Born This Way, The Cure o Do What U Want.

Les opcions que veig jo són les següents: 
  • Lady Gaga estrenarà una nova cançó quan reprengui el Joanne World Tour, i farà una cosa de l'estil que va fer amb The Cure.
  • Estan treballant en cançons per la banda sonora d'A Star Is Born (Tot i que en principi ja està acabada), la qual encara no se sap quan s'estrenarà. Com a molt tard serà al Maig, amb l'estrena de la pel·lícula.
  • Treballen ja en cançons pel sisè àlbum de Lady Gaga, que no com a molt aviat arribarà al 2019 (Data que poso jo sent realista, ella no ha dit res).
  • Projecte de DJWS on ella hi col·labora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada