6 d’oct. 2017

Halsey llança les remescles de Bad At Love

Resultat d'imatges de halsey hopeless fountain kingdom billboard
Halsey segueix la promoció del que per mi encara que no per gaire més gent és el disc pop de l'any: Hopeless Fountain Kingdom. Concretament avui s'han estrenat les remescles oficials del segon senzill oficial del disc Bad At Love, en el que han participat diversos DeeJays reconeguts internacionalment i dels quals ja us n'he parlat aquí, com són Dillon Francis, Hook 'n' Sling o Autograph.


Comencem parlant de la remescla que ha fet Dillon Francis, que era la que més ganes tenia de sentir després d'haver escoltat moltíssim aquests mesos la que aquest DJ americà va fer de Malibu de Miley Cyrus. Francis aposta una vegada més pel moombahton, encara que en aquesta ocasió amb sons més aviat suaus si ho comparem amb altres produccions seves. El resultat és molt bo, sota el meu punt de vista, però no brillant com sí que ho era la ja mencionada remescla a Malibu.
La millor remescla de l'EP sota el meu punt de vista.



La segona proposta és la de Hook 'n' Sling, qui porta Bad At Love als sons tropicals mantenint força elements de la producció original. No està malament, però el cert és que fent poc que ha acabat l'estiu no és un estil que em vingui gens de gust



Autograf aposta pel trap, combinant parts més melòdiques amb altres de més experimentals. Un resultat acceptable, en especial per la part melòdica; però segueix sent un estil que no m'agrada. El que sí que m'ha agradat és com "desordena" la cançó, deixant-la de manera que el pont sigui la tornada.



Els austríacs Klangkarusell porten l'actual senzill de Halsey al Deep House sense massa encert, però tampoc sense fer cap desastre.



Generik també aposta pel mateix gènere, i tampoc obté un resultat gaire interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada