9 d’oct. 2017

Tot el que sabem de AG4


Com que després del canvi de look que hem pogut veure en Ariana Grande recentment es rumoreja que la cantant està a punt de filmar el videoclip pel primer senzill del seu quart àlbum, crec que és un bon moment per repassar tot el que se sap fins ara d'AG4.

Podria estar el disc acabat?

Ella mateixa va confirmar que les sessions de gravació per aquest nou projecte van començar el mes de Maig del 2016, mateix mes en el que el seu disc Dangerous Woman es posava a la venda. Ariana Grande va seguir treballant-hi els mesos següents, fins al punt que el passat mes de Novembre va afirmar que ja estava a"fet", sense concretar més.
Sabent això, no sembla tan impossible que estigui llest per ser llançat en els propers mesos, oi?

Productors i col·laboradors

Ariana Grande no ha compartit cap imatge a l'estudi amb ningú, però sí que se sap que ha treballat amb Pharrell Williams, en principi només en la producció. L'autor de Happy va mostrar-se molt satisfet amb el resultat quan se l'hi va preguntar.

En coneixem algun avançament?
Ari-30-7-16.jpg
La intèrpret d'Into You va estrenar els avançaments de tres cançons que incialment anaven a formar part del disc, que són: She's Got Her Own, Sober i My Way; que actualment es troben fora del disc.

La meva opinió?
És cert que podria seguir el mateix patró que va fer amb Dangerous Woman (Però sense descartar el "Focus" d'aquest disc, a poder ser): Primer senzill a la tardor, segon senzill a finals de l'hivern i el disc a la primavera. Trobo bastant poc realista pensar que AG4 sortirà abans de finals d'any.
El que jo veig més probable és que la promoció del disc no comenci fins l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada