29 d’oct. 2017

Remix EP: I Believe I'm Fine


Aquesta setmana s'han posat a la venda les remescles d'una de les meves cançons preferides d'aquesta tardor: I Believe I'm Fine, que és el tercer i actual senzill del nou disc de Robin Schulz.

La primera remescla que ens trobem és la dels ex-millors DeeJays del món segons el rànquing de DJ Mag, Dimtri Vegas i Like Mike, que mantenen la producció a les estrofes practicament idèntica aposten pel so Big Room com si encara fos el 2013 i amb un drop que ni tan sols encaixa amb la cançó.
També remesclen aquesta cançó les NERVO, sobre les quals ja sabeu que tinc una opinió una mica contradictòria. Aposten per sons Future Bass, que no m'acaben d'agradar però que tampoc estan malament.
A continuació, tenim la remescla que ha fet DJ Katsch, que va per la via fàcil però efectiva i porta I Believe I'm Fine al tropical house a l'estil de Sorry de Justin Bieber, amb un resultat molt positiu. EL següent remix és el de Nick Martin, que aposta per un so molt ballable i que dón molt bon resultat. Sense cap mena de dubte el millor dels cinc i l'únic que l'hi pot fer una mica d'ombra a la original.
Per últim, tenim la versió que Adam Trigger ha fet d'aquest senzill de Robin Schulz, que també aposta pel tropical house, però amb més originalitat i millor resultat que Katsch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada