6 d’oct. 2017

Crítica: Tell Me You Love Me

Demi Lovato - Tell Me You Love Me (Official Standard Album Cover).png
Demi Lovato va publicar divendres el seu nou disc Tell Me You Love Me, que conté el senzill Sorry Not Sorry, que ha estat un èxit moderat als Estats Units (La edició deluxe també té Instruction i No Promises).

Realment Demi Lovato no és una artista que m'atregui massa, però com que el seu anterior projecte Confident del 2015 encara va tenir algunes cançons decents l'hi he volgut donar una oportunitat. I ja que ho faig, compartiré la meva opinió amb vosaltres.
Suposo que és un disc que deu està bé, ja que és molt neutre: si voleu que us agradi, us agradarà. Si no, ja és un altre tema; ja que si us sóc sincer no hauria acabat Tell Me You Love Me ni una vegada si no fos perquè volia opinar-ne aquí. Al contrari que Confident, que sí que tenia algunes cançons memorables com el gran Cool For The Summer; dubto molt que vulgui tornar a escoltar cap cançó del disc.

Tampoc ens aporta res nou, sent el súmmum Lonely, que és un descarat intent de sonar com una cançó del Dangerous Woman d'Ariana Grande. Si Demi Lovato segueix publicant música així, no deixarà mai de ser una cantant de tercera. Si voleu un escoltar un nou disc pop, millor que escolteu el de Miley Cyrus (I repeteixo que tampoc en sóc gens, de fan de l'ex-actriu de Hannah Montana). Sorry not sorry.

Resultat d'imatges de sorry not sorry gif demi car


Suposo que els seus fans discrepareu molt fortament amb mi, però aquesta és la meva opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada