23 d’abr. 2017

The Cure entra a les llistes internacionals

The Cure - Single Cover.pngDiversos països ja ha començat a actualitzar les seves llistes setmanals, i ja podem començar a veure en quines posicions hi ha entrat la nova cançó de Lady Gaga. Abans que jutgeu les posicions vull remarcar un parell de coses:


  • No va tenir la setmana sencera, que es compta des de divendres a dijous; ja que The Cure va sortir el diumenge.
  • És un llançament sorpresa, que sempre acostument a tenir debuts més baixos que els que s'esperen des de fa setmanes o mesos, com va ser el cas de Perfect Illusion.
  • Veient el recolzament que hi han fet les ràdios abans de ser enviada oficialment demà, tot fa pensar que the Cure pujarà en les properes setmanes.
  • Veient l'evolució que ha fet a Spotify, escalant cada dia en les llistes diàries de les 100 cançons més escoltades, practicament es pot donar per fet que l'hi anirà bé com a mínim unes quantes setmanes més.

Un dels mercats més importants al món de la música és el Regne Unit, on la nova cançó de Lady Gaga entra al número 23 de la llista absoluta, mentres que se situa al número 4 a la llista de descàrregues digitals i al 82 a la llista de les cançons més reproduides per streaming.

Els monsters francesos sempre recolzen els nous llançaments de Lady Gaga amb molta intensitat. Si bé The Cure no ha pogut entrar directament al número 1 com sí que va fer Perfect Illusion, ha debutat al número 4 de la llista francesa, que no està gens malament considerant que no ha tingut la setmana sencera.

Altres països que ja han actualitzat la llista són Finlàndia (2), Suècia (99), Suïssa (41), Itàlia (36), Alemanya (79), i Austràlia 17.

A hores d'ara les estadístiques es troben així:
  • Spotify: 11,6M (una setmana)
  • YouTube (Àudio): 4,6M (5 dies)
  • 3 dies com la cançó més venuda arreu del món a iTunes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada