16 d’abr. 2017

Opinió: The Cure + Podria ser una cançó d'ARTPOP act II?

C9hPaUFXgAAAja2.jpg
Amb les presses, només he deixat el link per escoltar el nou single de Lady Gaga i no he dit què en pensava perquè la volia escoltar una mica més, ja que no és fàcil valorar-la, i ara us n'explico el motiu.
El motiu pel que més he admirat a Lady Gaga és perquè ella sempre fa artísticament el que vol, i The Cure és una cançó amb el so tropical pop (La versió descafeïnada del tropical house) que es porta des de fa un parell d'anys, encara que sense caure en el tòpic (Musicalment parlant) al 100%. A més, musicalment la cançó trobo que és més bàsica que les cançons de Joanne d'un estil més semblant al de l'era The Fame (Parlo de la part vocal no de la producció), això sí, amb una veu molt més potent que la Lady Gaga del 2008. Seria injust dir que és una mala cançó per això, perquè si una cançó així la cantés Katy Perry, Ariana Grande o Taylor Swift no es queixariem. Però és clar: Lady Gaga està sempre un pas per davant de la resta d'estrelles pop, i en aquesta cançó no ho demostra.
I això ens porta al segon punt que vull parlar: Tots sabem que Lady Gaga té una veu espectacular i una habilitat envejable com a compositora , però a vegades jo noto que ella sembla que se senti obligada a demostrar-ho constantment, i sota el meu punt de vista no cal. Per això no em sembla malament que Lady Gaga hagi volgut publicar una cançó divertida, fàcil en el sentit bo de la paraula i encara a l'estiu encara que està clar que no és la millor de la seva discogràfia. Però una cançó justa de Lady Gaga és -com a mínim, sota el meu punt de vista- millor que les millors cançons de moltes altres discografies.

Passem ara a parlar del segon punt del què volia parlar aquí: A The Cure, Lady Gaga ha treballat amb el seu amic DJ White Shadow (Productor molt important de Born This Way i productor principal d'ARTPOP) i Nick Monson (Músic que ha treballat en bastantes cançons d'ARTPOP). Cap dels dos ha participat en cap cançó de Joanne, la qual cosa em fa sospitar que The Cure podria ser una de les cançons de la segona part d'ARTPOP que han decidit llançar adaptada al 2017. Què opineu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada