15 d’abr. 2017

com i quan veure l'actuació de Lady Gaga a Coachella + altres dades

Lady Gaga actuarà en unes hores a Coachella, i la seva actuació la podrem veure al canal número 1 dels dos que retransmeten les actuacions del festival.
Com?
A continuació us deixo l'enllaç per veure al canal que he mencionat a travès de YouTube, a la descripció del vídeo hi veureu que hi ha els horaris de la retransmissió,que no coincideixen sempre amb el moment en el què es fa el concert a la realitat perquè hi ha més de dos escenaris i s'emetran tots els concerts.

Quan?

Així que quan podrem gaudir de l'actuació de Lady Gaga? A la descripció del video els horaris estan en la zona horària PDT, que són 9 hores menys que aquí. Per tant, nosaltres podrem veure l'actuació de Gaga 8:20, 



Aprofito també per comentar alguns altres detalls relacionats amb l'actuació de Gaga en aquest festival.
  • Lady Gaga encara no ha presentat mai en directe Dancin' In Circles, pel que jo dono per fet que ho farà demà/avui per primera vegada, un altre motiu per està impacients per veure l'actuació. DiC i Hey Girl són les úniques cançons de Joanne que encara no la hem pogut veure cantar en directe.
  • Se sap que ha treballat amb la fotògrafa Ruth Hogben en uns interludis amb una estètica molt obscura/TFM/BTW, dels quals n'hem pogut veure imatges al Merchandising que està venent. Veurem amb què ens sorpren
 
RFJoPlF.jpg 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada