28 d’abr. 2017

Novetat: Bon Appetit

Katy Perry ha presentat avui el segon senzill del seu esperat quart treball discogràfic que se suposa que arribarà a les nostres mans en algun moment d'aquesta primavera. Com suposo qur ja sabreu, la cançó s'anomena Bon Appetit i compta amb la col·laboració del trio de rapers Migos.
Bon Appetit és una cançó que musicalment, o com a mínim en la producció, segueix força en la línia de Chained To The Rhythm: pop midtempo força ballable i amb certa influència de la música disco. Però musicalment CTTR era molt més elaborada, i la lletra no cal ni dir-ho: després que Katy Perry digués que les lletres d'aquest proper disc serien més elaborades i amb missatges concrets i positius, Bon Appetit és una cançó amb una lletra plena de metàfores sexuals, gens encertada sota el meu punt de vista. 
Anem a analitzar-la per parts: la tornada sí que m'ha agradat i és el punt fort de la cançó. Les estrofes no estan malament, però tenen estil que a mi no em convenç. La part dels Migos, si deixem de banda el fet que és evident que és un rap de lloguer és bastant passable, però la part on la base es torna trap és sorprenent en el mal sentit.
En conclusió: és una cançó divertida i ballable, però no està a l'alçada del que jo esperava del segon senzill de KP4. Tampoc diria que sigui una cançó horrible


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada