24 d’abr. 2017

Kendrick Lamar destrona Ed Sheeran a Billboard; Stay i Despacito entren al top 10.

Humble kendrick lamar.jpgPer primera vegada des de fa mesos una cançó que no és el Shape of You encapçala el Hot 100 de Billboard, que aquesta setmana cau al número 2. La cançó que ho ha aconseguit és HUMBLE de Kendrick Lamar, l'àlbum del qual també debuta al número 1 amb la millor primera setmana del que portem del 2017.

A més, gràcies a la nova versió amb Justin Bieber, Despacito de Luis Fonsi i Daddy Yankee entra al top 10. En concret puja 39 posicions fins al número 9 i és la primera cançó en castellà en arribar al top 10 de la llista de senzills dels Estats Units des de la Macarena de Los del Rio l'any 1996.
L'altra nova entrada de la setmana al top 10 és Stay de Zedd i Alessia Cara, al número 7. És el tercer top 10 als Estats Units tant de la cantant candenca com del DJ alemany.

Per la seva part, The Cure de Lady Gaga entra al número 39, sent el top 40 número 20 de la seva carrea (Per si no ho sabeu, la majoria de ràdios dels Estats Units prenen el top 40 del Hot 100 com a referència de quines cançons haurien de posar), i la tercera cançó que més còpies ha venut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada