5 d’abr. 2017

Halsey estrena videoclip per a Now Or Never


Halsey ha estrenat aquesta nit el seu nou senzill Now Or Never, el primer avançament del seu segon àlbum Hopeless Fountain Kingdom, del que ja us en vaig parlar aquí fa un parell de dies. Més tard faré una entrada comentant la cançó en si, però primer vaig a comentar el videoclip que s'ha estrenat aquest migdia.
La primera cosa que m'ha sorprès és tornar-la veure amb el cabell blau llarg, per tres motius: és la estètica que portava durant la promoció del seu anterior disc Badlands i el seu EP debut, i ja va abandonar cap al final de la era Badlands. El segon motiu és que a la portada del disc surt amb el cabell ros curt. I el tercer és perquè ara mateix el porta curt rosa.
Però deixem de parlar del seu cabell i passem a parlar del videoclip, que s'inspira en l'argument de Romeu i Julieta: hi ha una parella, però cada un d'ells pertany a un grup rival del de l'altre. La veritat és que el videoclip m'ha sorprés gratament, perquè feia molt temps que no podiem veure un vídeo d'una cançó que fos realment una superproducció com si fos una pel·lícula. Perquè tots els vídeos recents que recordo que tenen algun argument són més aviats simbòlics (Tres vídeos de la era Joanne de Lady Gaga, vídeo de CTTR the Katy Perry,)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada