5 d’abr. 2017

Avicii renova la seva web, confirmant disc pel 2017

Avicii ja va confirmar el dia d'any nou que el seu propòsit pel 2017 era llançar el millor àlbum de la seva carrera, cosa que per els avançaments que va anar punxant-ne l'any passat sembla que aconseguirà. Però recentment ha renovat la seva pàgina web oficial amb una críptica imatge: 2016 i un signe de pausa, i 2017 amb un signe de play.
Alguns mitjans han especulat que això és indici d'un retorn total d'Avicii, és a dir, que també torni a fer actuacions. Jo personalment no espero que el suec torni a actuar en uns quants anys, i que només és un indici que tindrà a punt el seu proper disc abans de finals d'any, la qual cosa ja és una notícia excel·lent.
No crec que casualment, això arriba un any exacte després que avicii anunciés que deixaria de fer actuacions per motius de salut i que l'estiu del 2016 seria la seva última gira en un llarg temps.
Per cert, també fa dies que em vaig adonar que l'equip d'Avicii ha fet desapareixer de la xarxa totes les cançons que Avicii va estrenar a l'UMF de l'any passat i que en teoria formaran part del seu proper disc.
Jo apostaria per que Avicii seguirà una mica el patró de llançament de Stories: single al Maig (O amb una mica de sort aquest mes) i disc al Setembre/Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada