23 d’abr. 2017

DJWS confirma haver estat a l'estudi amb Lady Gaga

Resultat d'imatges de djws lady gaga gagadaily
Si sou fans de Lady Gaga segur que coneixereu aDJ White Shadow, productor de la majoria de cançons de Born This Way i de practicament la totalitat de les d'ARTPOP, i també sabreu que no va participar en cap de les cançons que formaven part de Joanne, però sí que ha treballat en el nou senzill de la cantant i compositora americana The Cure.
Doncd el DJ i productor ha desvelat que porta sis setmanes treballant en música amb Lady Gaga, i jo crec que en aquest temps dóna temps de fer més d'una cançó. Per això, aquesta nova informació sembla donar més pes als rumors que Lady Gaga planeja llançar un EP en els propers mesos, cosa que ja es comentava abans del llançament de The Cure però que ara tenen més sentit. I fins i tot sembla que pot apropar-se més a l'aposta més arriscada: aquest EP serà ni més ni menys que el segon volum/acte d'ARTPOP.
Sigui el que sigui, m'alegro que Gaga torni a treballar amb DJ White Shadow ja que considero que és el col·laborador amb el que més ha sabut innovar (la feina amb Mark Ronson és brillant, però més clàssica).

font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada