4 d’abr. 2017

Llançaments Q2

Ja sabeu que cada vegada que comença un nou trimestre m'agrada repassar els propers llançaments del discos:


Halsey - Hopless Kingdom Fountain

El segon àlbum/tercer treball discogràfic de Halsey arribarà el proper 2 de Juny. El primer senzill és la cançó Now Or Never, que surt avui.
Més informació.





Nicki Minaj - NM4


Nicki Minaj encara no ha anunciat la data de publicació del seu quart disc, però fa setmanes va dir als fans que arribaria de seguida. En va estrenar tres cançons en format de single triple: No Frauds, Regret In Your Tears i Changed It, que ja confirmen que a NM4 hi trobarem tant cançons pop com Hip-Hop.
Totes les notícies relacionades amb el nou projecte de la rapera.




Resultat d'imatges de chained billboardKaty Perry - KP4

Suposem que Katy Perry publicarà el seu quart àlbum d'estudi en els propers tres mesos, cosa de la que no n'estic segur del tot. De moment ha publicat Chained To The Rhythm, el primer senzill del disc, i ha mostrar avançaments d'altres cançons del disc: Bon Apetit, Deja Vu.
Més informació.


Lana del Rey - Lust For Life

Tampoc està concretada la seva data de llançament, però jo tinc bastantes esperances que el cinquè disc de Lana del Rey es posi a la venda en els propers mesos. Ja es troba disponible el primer senzill Love.
Més notícies



També hi ha bastants discos a la vista, com el proper de David Guetta, o Digital Distortion d'Iggy Azalea, però que no se sap si sortiran en aquest trimestre o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada