21 d’abr. 2017

Bruno Mars llança les remescles de That's What I Like

Bruno Mars ha llançat avui les remescles oficials: dos remixes Hip-Hop i una d'EDM. A veure si aquestes remescles l'hi donen la empenta que necessita That's What I Like per arribar al número  a Billboard.


La remescla EDM que és en la què jo hi tenia més interès l'ha fet BLVCK JVCK, que manté una producció fidel a l'original durant les estrofes i afegeix un drop future bass, un gènere que ja sabreu que a mi no em convenç gaire.
Una de les dos remescles Hip-Hop és la de Gucci Mane, que afegeix dos breus raps: un al principi, allargant-ne la intro amb un loop bastant mal fet, perquè es nota quan es repeteix; i l'altre al pont. Per la resta és exactament a la versió original, com és més freqüent als remixes Hip-Hop, encara que tampoc no és extrany que s'hi afegeixen altres elements a la producció per fer sonar la cançó més encarada a aquest gènere.
La remescla que queda és la del canadenc PartyNextDoor, que probablement us sonarà per la seva participació a l'actual senzill de Major Lazer Run Up on també hi participa Nicki Minaj. També manté la producció de la cançó, però hi afegeix dos estrofes que substitueixen les de Bruno Mars. Al llarg de la cançó va fent segones veus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada