24 d’abr. 2017

RUMOR: El proper senzill de Katy Perry serà Bon Apetit i s'estrenarà divendres


Realment no sé si classificar aquesta informació com a rumor o notícia perquè en realitat hi ha de les dos coses. Així que començaré pel començament.


Al Febrer, a l'alfombra vermella dels Grammys si no m'equivoco, Katy Perry va mencionar per primera vegada una cançó del seu esperadíssim quart disc anomenada Bon Apetit. Al Març en va compartir un petit avançament del que us en vaig parlar aquí però que ara resultarà difícil de trobar per la xarxa.Fa un temps Katy Perry va dir que volia llançar diversos senzills abans de l'arribada del disc, pel que sembla que ja va arribant el moment que presenti el segon senzill al món, que tot apunta que, com ja he dit, serà Bon Apetit.

Avui des de l'equip de la cantant s'ha enviat un misteriós mail  a tots els qui estan registrats a la seva pàgina web, que conté la recepta per a fer un pastís de cirera, l'últim pas de la qual diu "bon apetit, baby". Sota el meu punt de vista, aixó ja confirma que el segon senzil de KP4 és aquesta cançó. Fins aquí la part de notícia, i ara comença la part rumor: Molts portals asseguren que la cançó es llançarà aquest divendres, cosa que no us diré que no m'agradi però no veig cap evidencia per què sigui certa. Una altra cosa que també fa temps que és rumoreja és que Bon Apetit sigui una col·laboració amb Ariana Grande, però tampoc hi ha cap evidència que ho recolzi. Per últim, el fet que filmés un nou videoclip sembla que recolzi la idea d'un nou senzill sent llançat en breu-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada