2 d’oct. 2020

Remescles 39

Zara Larsson, Two Colors i Topic han estrenat avui les primeres remescles oficials pels seus actuals senzills.

Nicky Romero ha estat l'encarregat de fer la primera remescla oficial de Lovefool, el senzill més recent del duo berlinès Two Colors que s'ha convertit en un dels èxits radiofònics del moment arreu d'Europa. Nicky Romero aconsegueix mantenir l'essència de la cançó i afegir-hi un drop progressive house que crea una atmosfera totalment diferent a la de la versió original. El resultat és molt bo, tot i que no deixa de ser força previsible.

Tot i que Zara Larsson va estrenar Wow fa més d'un any, la cançó va guanyar molta popularitat despr¡es d'apareixer a la pel·lícula Work It i per això la cantant de Lush Life ha decidit promocionar-la com a senzill. Després d'estrenar una nova versió de la cançó a duet amb Sabrina Claudio la setmana passada, Larsson ha presentat la remescla que Imanbek ha fet de la cançó. Sorprenentment, aquest productor del Kazakhstan ha deixat de banda el so de la seva remescla de Roses, amb què ha conquerit les llistes d'arreu del món, per apostar per un so tropical house que no em desagrada, però trobo que encaixa de manera una mica massa forçada amb la cançó.


Keanu Silva ha estrenat avui la seva remescla per Why Do You Lie To Me, l'últim senzill que ha presentat el productor alemany Topic, acompanyat del cantautor suec A7S i el raper estatunidenc Lil baby. El resultat em sembla molt bo i fins i tot us diria que m'ha agradat més que la versió original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada