23 d’oct. 2020

Ariana Grande torna amb el seu nou senzill Positions

Ariana Grande ha estrenat fa unes hores el seu nou senzill Positions, primer avançament del seu sisè amb el mateix títol que publicarà la setmana que ve.

Positions fusiona trap i pop de manera semblant a com ja ho han fet moltes altres cançons de les seves cançons. En part em recorda a 7 Rings, tot i que Positions no té el gran ganxo que tenia aquest número 1 del 2019. 

Un dels aspectes de Positions que no m'acaben d'agradar és que no ofereix cap novetat si la comparem amb altres cançons d'Ariana Grande. Quan un artista publica el primer avançament del seu proper disc, crec que és important que la cançó ens permeti veure les novetats que hi haurà en aquest futur projecte, i en aquest cas, Positions no ens permet anticipar cap canvi, novetat o progrés musical des de Thank U Next. Aquesta cançó em deixa amb la mateixa sensació que l'últim senzill de Lana del Rey en aquest aspecte.

Positions compta amb la producció de London On Da Track, Mr Franks i TB Hits. El primer és un dels productors de hip-hop estatunidenc més cotitzats, que ha treballat amb rapers com Drake, Tyga, Saweetie o Post Malone, però encara no havia col·laborat mai amb Ariana Grande. En canvi, els altres dos són ja col·laboradors habituals de la cantant: Mr Franks està involucrat en la producció de cançons com Let Me Love You, Moonlight o Knew Better/Forever Boy i a TB Hits el podem trobar als credits de cançons més recents com Thank U Next, Needy, 7 Rings o Boyfriend.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada