17 d’oct. 2020

Lana del Rey inicia la seva nova era amb Let Me Love You Like a Woman

Després de més d'un any sense publicar música original, Lana del Rey va publicar ahir Let Me Love You Like A Woman, el primer avançament del seu setè treball discogràfic Chemtrails Over The Country Club. De moment no tenim cap informació pel que fa al llançament del disc: inicialment estava previst per a principis de setembre però encara no té data confirmada.

Let Me Love You Like A Woman és una balada amb una instrumentació senzilla i un so orgànic. Comença només amb uns acords de piano acompanyant la veu de la cantautora estatunidenca i al llarg de la cançó s'hi van sumant altres instruments. La cançó m'ha agradat però això no treu que hagi estat una mica deecbedora ja que sembla una cançó descartada del seu anterior disc Norman Fucking Rockwell. No només perquè no té el nivell que m'esperaria d'un primer avançament d'un disc de Lana del Rey, sinó perquè no aporta absolutament res nou en comparació amb el seu anterior treball discogràfic. És cert que Lana del Rey precisament és una artista amb un estil molt específic i això fa que hi hagi menys contrast sonor entre els seus discos que entre els d'altres artistes, però fins ara cadascun dels seus discos ha tingut la seva pròpia personalitat. I Let Me Love You Like A Woman no em fa pensar que Chemtrails Over The Country Club hagi de tenir una atmosfera gaire diferent a la del seu anterior disc, encara més si tenim en compte que ha tornat a treballar amb el productor Jack Antonoff en aquesta nova cançó.

Com ja ha fet en nombroses altres ocasions, Lana del Rey ha acompanyat el llançament de la cançó d'un videoclip casolà, cosa que no m'emociona precisament. Com a mínim sabem que la cançó que porta el mateix títol que el disc sí que tindrà un videoclip més elaborat, ja que la cantant va compartir un petit video a les xarxes socials des del seu rodatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada