10 d’oct. 2020

Novetats pop setmana 40

 Aya Nakamura, Bebe Rexha amb Doja Cat i Aleesha han estrenat noves cançons aquesta setmana.

Aya Nakamura va presentar ahir el seu nou senzill Doudou, la segona cançó original que la cantant francesa estrena aquest any després de Jolie Nana. Es tracta d'una pista dancehall amb un so molt tropical i una producció bastant elaborada que trobo que és un dels punts forts de Doudou. A nivell vocal no incorpora cap novetat si la comparem amb les altres cançons d'Aya Nakamura: si us agrada l'estil de l'autora de Djadja i Pookie, segurament us agradarà el seu nou senzill.


No Man és el nou senzill que Aleesha va presentar fa uns dies. En aquesta cançó, la cantant eivissenca torna a col·laborar amb el productor estatunidenc Mike Snell, que ja va signar les bases de Ganas i 56 i que ha treballat amb artistes com Kanye West o Teyana Taylor. També és una cançó amb ritmes dancehall que no em desagrada, però trobo que es queda lluny de ser una de les seves millors cançons.

Bebe Rexha i Doja Cat van estrenar ahir la seva col·laboració Baby I'm Jealous, una cançó que m'ha agradat bastant més del que m'esperava. És una cançó de pop urbà amb una producció bastant interessant i una tornada molt enganxosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada