17 d’oct. 2020

Novetats setmana 41


Ally Brooke amb Afrojack, Vargas & Lagola, Robin Schulz i Major Lazer han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Vargas & Lagola van estrenar ahir el seu nou senzill Suddenly, una cançó de pop-rock amb un so retro que segueix molt en la línia del seu anterior llançament Always. El proper 30 d'Octubre, el duo suec publicarà el seu nou àlbum Mount Alda, que inclourà totes dues cançons.

 

Robin Schulz també ha estrenat nou senzill aquesta setmana. All We Got és una cançó pop amb poc rastre de la música electrònica que compta amb la veu de la cantant sueca Kiddo. No em desagrada, però entre el fet que la producció és increïblement plana i que descaradament vol sonar com Dance Monkey de Tones and I, cosa que fa que tampoc m'acabi de convèncer.

 

Després de presentar-nos All Night fa uns mesos, Ally Brooke i Afrojack publiquen aquesta setmana la seva segona col·laboració What Are We Waiting For? És una cançó pop més que correcta, amb una producció disco segurament inspirada en Say So o que si més no recorda molt a l'èxit de Doja Cat.

 

Per acabar tenim el nou senzill de Major Lazer en col·laboració amb la cantant xilena Paloma Mami. Que Lo Que és una cançó de reggaeton bastant normaleta que ni tan sols té una producció millor que altres cançons de Paloma Mami com per exemple Goteo o No Te Enamores. Que Lo Que és un altre dels avançaments de Music Is The Weapon, el proper àlbum de Major Lazer que es posarà a la venda la setmana que ve.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada