30 d’oct. 2020

Novetats 43

Dua Lipa amb Angèle, Becky G amb Ozuna, Bad Bunny, i Benee han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Tot just un mes després de publicar una nova versió de Levitating amb el raper estatunidenc DaBaby, Dua Lipa ha estrenat fa unes hores el seu nou senzill: Fever. Aquesta col·laboració amb la cantant belga Angéle formarà part d'una nova versió de Future Nostalgia dirigida al públic francòfon. D'altra banda, la cançó també s'ha afegit a la edició digital del disc. 

Fever és  una cançó dance pop sense la influència disco de la majoria de les cançons de Future Nostalgia que més aviat recorda més aviat a les cançons dance d'artistes de l'Est d'Europa que triomfaven a principis de la dècada passada. No em desagrada: no és el ni el millor ni el pitjor senzill de la cantant de New Rules, però tampoc m'ha deixat bocabadat.

Becky G i Ozuna uneixen forces per primera vegada a No Drama. És tracta d'una cançó de reggaeton bastant estàndard però que no està malament i que és exactament el que esperava. La producció de la cançó la signa Hydro, que ja havia treballat amb Becky G en el seu senzill Dólar.

 

Bad Bunny ens ha sorprés amb el llançament del seu nou senzill Dakiti, acompanyat de Jhay Cortez. Es tracta d'una cançó de reggaeton amb una producció obscura i una tornada força potent que compensa unes estrofes que m'ha deixat bastant indiferent. Bad Bunny ja havia col·laborat en els remixes de dos cançons de Jhay Cortez (No Me Conoce y Como Se Siente), però és la primera vegada que fa una versió original junts.

   

Per acabar tenim Plain, la nova proposta de Benee en col·laboració amb Lily Alen i Flo Milli. Plain és una cançó de pop minimalista amb alguns elements de trap que m'ha agradat bastant. És una altra de les cançons de l'àlbum debut de la cantautora neozelandesa, que es posarà a la venda el proper 13 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada