30 de set. 2020

Major Lazer anuncien oficialment Music Is The Weapon

Major Lazer han anunciat fa escassos minuts la portada i la data de llançament del seu proper treball discogràfic: Music Is The Weapon. Sortirà  el 23 d'Octubre i serà el primer disc que treuen des que Ape Drums va substituir Jillionaire com a tercer membre de la formació.

El trio de productors van anunciar el títol Music Is The Weapon al Juny del 2015 (sí, ho heu llegit bé, fa més de cinc anys), però crec que l'únic que queda des d'aleshores és el títol. Des d'aleshores, han publicat els EPs Soca Storm i Know No Better; un recopilatori amb les seves produccions més reconeixibles i alguna cançó inèdita, i un bon nombre de senzills, entre els quals grans èxits com Cold Water o Qué Calor. Fins i tot, fa uns mesos van anunciar que el disc es diria Lazerism, però sembla que han canviat d'opinió i han tornat al títol original.



Per tot això resultarà difícil saber quines de les cançons que ja coneixem formaran part del disc i quines no. Sembla obvi que els seus dos últims senzills (Oh My Gawd i Lay Your Head On Me) apareixeran a Music Is The Weapon, però si hagués d'apostar, diria que inclouran totes les cançons que han publicat des que van substituir Jillionaire amb Ape Drums.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada