9 d’oct. 2020

Novetats EDM 40

Aquest divendres ha arribat farcit de novetats, amb noves produccions d'Armin Van Buuren, Nicky Romero, Jax Jones, Sam Feldt, Michael Calfan i Martin Jensen. I la veritat és que totes m'han agradat.

Armin Van Buuren ha estrenat avui el seu nou senzill Need You Now, que compta amb la col·laboració del cantautor neerlandès Jake Reese. És una proposta dance prou sòlida, que aposta pel so house fred que ha dominat les llistes europees aquest any de la mà de productors com Imanbek o Topic. No és un dels senzills més remarcables de la extensa discografia de Van Buuren, però m'ha agradat bastant.

Jax Jones col·labora amb Au/Ra en el seu nou senzill I Miss U, publicat avui mateix. És una cançó amb un so dance suau clarament enfocat a les ràdios que no em desagrada.

Michael Calfan i Inna han publicat avui la seva col·laboració Call Me Now. Com era d'esperar, és una cançó dance molt addictiva que suposa el senzill més comercial del DJ francès en molt de temps. No és una cançó innovadora ni amb una producció complexa ni sorprenent, però el seu so fresc i el seu ganxo ho compensen de sobres.

Tot just dos setmanes de presentar Faith, Tchami ha donat un sisè avançament del seu àlbum Year Zero, que encara no sabem quan s'estrenarà però que segurament serà un dels discos del 2020. En aquesta ocasió el DJ/productor francès col·labora amb el raper Gunna en el seu nou senzill Praise, una combinació de hip-hop i house que s'emmarca dins el seu so tan particular.

També té nou senzill Sam Feldt, que torna a col·laborar amb el duo neerlandès The Him a User Your Love. Es tracta d'una cançó de progressive house melòdic amb una clara influència de la música d'Avicii tant pel que fa a la producció com a la veu, que signa el vocalista estatunidenc GoldFord.

Nights With You és el nou senzill de Nicky Romero, en què aposta per un so future bass que recorda a la música dels Chainsmokers de fa uns anys.  Sorprenentment, aquest canvi d'estil la fa sonar fresca iaixò ho valoro molt positivament, ja que el progressive house que fa habitualment Nicky Romero ja fa temps que es fa monòton.

Per acabar, tenim el nou senzill de Martin Jensen, Running Back To You, que és una col·laboració amb Alle Farben i el cantant alemany Nico Santos. Aposta per un so bastant comercial, però igualment sona molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada