2 de nov. 2021

Rosalia anuncia el seu nou disc Motomami

Per fi ha arribat el dia en què puc donar una notícia que fa molt temps que esperàvem: fa tot just uns minuts, Rosalia ha anunciat oficialment el seu tercer treball discogràfic: es dirà Motomami i arribarà a principis del 2022. I la tria de la data per fer-ho no ha estat casualitat, ja que avui es compleixen tres anys des del seu últim treball discogràfic El Mal Querer. 

L'artista catalana ha anunciat el seu nou disc compartint-ne un tràiler, on podem sentir fragments de la cançó que també es dirà Motomami i unes imatges que podrien ser-ne perfectament el videoclip. Pel que podem veure en aquest avançament, aquest nou projecte recuperarà les pretensions artístiques d'El Mal Querer i que molta gent havia trobat a faltar tant durant aquests últims anys, on principalment ha fet col·laboracions de música urbana. Particularment m'ha recordat a la producció del seu senzill de finals del 2019 A Palé, per l'ús d'aquests 808s tan gruixuts.

Al llarg de les properes setmanes anirem coneixent tots els detalls del disc, però el que sí que ja sabem, perquè la pròpia Rosalia ho va desvelar fa uns dies, és que el primer single del disc arribarà aquest mateix mes. Molt probablement aquest primer avançament del disc serà la cançó que Rosalia va compartir a Tiktok fa unes setmanes, segurament anomenada La Fama.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada