4 de nov. 2021

Remixes SHM

Cap dels tres avançaments que Swedish House Mafia ha donat del seu esperat nou àlbum Paradise Again ha comptat amb cap remescla oficial, però, malgrat això, molts deejays de renom internacional com David Guetta, DubVision o Kream han volgut fer-ne les seves pròpies versions de Lifetime, It Gets Better o Moth To A Flame per utilitzar-la als seus sets.

It Gets Better - Club mix/2019 version

Abans de començar a parlar de les remescles pròpiament dites, no podiem deixar de banda la primera versió d'It Gets Better que el trio suec va estrenar durant la seva gira del 2019. Bàsicament, perquè sona molt diferent  ala versió que ha sortir oficialment i bona part de les remescles d'It Gets Better intenten recrear l'energia d'aquesta primera versió que vam coneixer de la cançó.

Des del dia que It Gets Better va sortir oficialment, els fans han estat demanant que publiquin també aquesta versió de la cançó. I, de fet, la setmana passada, el propi Axwell va filtrar-la: va respondre a un dels nombrosos comentaris d'Instagram que demanaven que publiquessin la versió d'IGB que van punxar al 2019 amb un ellaç de Dropbox on hi havia precisament allò que demanava el comentari. Per tant, des de fa pocs dies ja la podem escolta ren qualitat màxima.


It Gets Better - David Guetta & Zedd remix

Ja hem dit que moltes de les remescles tenen la intenció de recrear el so de la versió original d'It Gets Better, i la de David Guetta no és una excepció. Segons tenim entès, el francès va produir aquesta remescla originalment i després Zedd li va donar uns últims retocs. Però el que sí que és segur és que Guetta va ser un del més ràpids en fer la seva versió d'It Gets Better i que aquesta remescla s'ha convertit en un dels elements fixes dels seus sets des d'aleshores.


It Gets Better - RetroVision flip

També podem establir diversos paral·lelismes entre la remescla de Retrovision i la versió del 2019 d'It Gets Better, però no la vol recrear de manera tan descarada com la de David Guetta i es mantenen més fidels al seu estil propi.



It Gets Better - Kream remix

Precisament aquesta setmana, el duo de DJs/productors noruecs KREAM han publicat la seva remescla d'It Gets Better, que aposta per un so més elegant.


Lifetime - Dubvision remix

Dubvision han estat els autors de l'única remescla de Lifetime que tenia previst comentar avui. La seva remescla és una producció electro house sòlida, que recorda bastant a IGB 2019, de fet, on de tant en tant han afegit l'acapella de Lifetime, però la presència de la cançó és més aviat anecdòtica.

Moth To A Flame - DubVision remix

DubVision també han  remesclat Moth To A Flame, i ho han fet amb bastant més encert. Encara no l'hem pogut sentir sencera ni en bona qualitat, però el duo neerlandès va compartir-ne un avançament al seu compte d'Instagram i Martin Garrix la va punxar durant el seu set a l'edició més recent del festival EDC a Las Vegas, fa tot just unes setmanes.



Moth To A Flame - KAAZE remix

Per acabar, tenim la versió que KAAZe ha fet també de Moth to A Flame, que porta aquesta col·laboració amb The Weeknd al so progressive house que tant enyoren els fans de la música electrònica i els del trio suec en particular.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada