7 de nov. 2021

Novetats EDM 7/11

Ava Max amb Tiësto, Dubvision i Alok amb John Martin han estrenat nous senzills aquesta setmana.
Dijous finalment veia la llum de manera oficial The Motto, l'esperada col·laboració de Tiësto i Ava Max. És un senzill dance-pop amb elements slap house a la producció, però sense caure en el so avorrit de bona part dels llançaments d'aquest subgènere que tan bé ha funcionat en els últims dos anys. Objectivament, es podria dir que The Motto és una proposta bastant bàsica, però entre la potència de la producció i el ganxo de la vocal funciona molt bé. A m'ha m'ha agradat molt i la he tingut pràcticament en bucle tot el cap de setmana. Ja veurem com funviona a nivell comercial, però tenint en compte l'equilibri que hana conseguit entre fer-la contundent i digerible, la bona ratxa que porta Tiësto a nivell comercial i com de bé funcionen les cançond d'Ava Max a les ràdios europees, m'estranyaria que The Motto no es convertís en un dels èxits dance de l'hivern a tot el continent europeu.

Wherever You Go és  el nom de la col·laboració d'Alok i John Martin, que va arribar a les plataformes digitals aquest divendres. Em sembla una proposta bsatant interessant i una col·laboració que funciona molt bé, on realment podem sentir una barreja de l'essència del so suec que aporta John Martin i el slap house habitual en la música del DJ/productor braziler.


Una altra de les novetats que van arribar divendres és No More, la primera producció de DubVision que arriba a les plataformes digitals com a part del segell de W&W, Rave Culture. No More és una producció que s'encasella dins el future rave/techno melòdic, malgrat que en la seva secció central té un break que semblaria més propi de l'electro house. No ofereix absolutament res que no hàgim vist ja en infinitat de llançaments d'aquest estil en els últims tres anys i tampoc acaba de tenir la contundència que sembla que seria necessària per una producció d'aquestes característiques, així que no puc dir que m'hagi agradat ni trobo que sigui una proposta gens interessant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada