27 de nov. 2021

Novetats dance 27/11

Galantis amb Years & Years, Hook N Sling i Nicky Romero protagonitzen les novetats de la setmana en el panorama EDM.

Why Do I Call You és la nova proposta de Nicky Romero, que aposta per un so totalment diferent dels estils que produeix habitualment. És una pista dance bastant suau en què la veu té molt protagonisme, que m'ha recordat bastant a la seva col·laboració amb DallasK de fa un parell d'anys anomenada Sometimes. No està malament, però és una producció que podria haver fet qualsevol artista, i de l'autor de Like Home i Toulouse sempre espero una mica més que això. Tinc curiositat per veure si Why Do I Call You es quedarà com una cosa excpecional o si alguns dels futurs llançaments de Nicky Romero seguiran en aquesta línia.

Years & Years i Galantis estrenaven ahir la seva col·laboració Sweet Talker, una pista dance suau bastant encertada tot i que també bastant previsible. M'agradaria més si el drop tingués una melodia definida en lloc dels arpegis, però no està malament.

Break My Heart és la col·laboració de Hook n Sling i Nico & Vinz que arribava ahir a les plataformes digitals. És, un cop més, una pista dance, amb un so totalment orientat a la ràdios. No em desagrada i trobo que té el seu ganxo, però se'm fa una mica genèrica i clarament es queda molt lluny de les millors produccions d'aquest DJ australià.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada