18 de nov. 2021

Ressenya: Area 21 Greatest Hits vol 1

Malgrat el seu nom, Greatest Hits Vol 1 és el primer treball discogràfic d'Area21, el projecte conjunt de Martin Garrix i el cantant estatunidenc Maejor. Aquest àlbum inclou 12 cançons, la meitat de les quals ja han estat estrenades com a senzills al llarg d'aquest 2021.
Si heu sentit alguna de les cançons que Area21 ha estrenat enguany, no trobareu cap sorpresa en aquest disc. El duo de Martin Garrix i Maejor han aconseguit crear un estil bastant únic i molt característic, i s'hi han mantingut fidels al llarg de tot el disc. Res a veure amb el progressive house i l'electro house amb què Martin Garrix es va donar a conèixer i que encara segueix publicat sota aquest nom, però en aquestes alçades ja no crec que ningú que es posi a escoltar el disc d'Area21 esperi trobar-hi produccions en la línia de Virus, Animals o Gold Skies. 

Al cap i a la fi, m'ha semblat un d'aquells discos que només t'agradaran si t'agrada la seva direcció músical i que si no t'acaben de convèncer, no et faran canviar d'opinió. Cap de les cançons de l'àlbum debut d'Area 21 em sembla una cançó particularment destacable ni sorprenent, totes es queden en aquest espai en què no estan malament, però ni l'apartat vocal m'agrada del tot ni la producció té prou força ni elements interessants per fer-te voler tornar-hi. Això sí, com a mínim se'ls ha de reconèixer que les cançons que havien estrent com a senzill no són més fluixes que les que ja coneixiem, cosa que malauradament no és la més habitual en els albums de música electrònica. Bé, ni en la majoria de gèneres. De fet, precisament, una de les que em semblen més interessants del disc, sobretot a nivell de producció, és la primera pista del disc, anomenada 21, i que no vam poder escoltar fins l'estrena del disc sencer.




.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada