11 de nov. 2021

Ressenya: Prelude

Tres anys després del seu debut en solitari amb el senzill Expectations, Lauren Jauregui finalment estrenava el seu primer treball discogràfic la setmana passada. És un EP anomenat Prelude, que inclou set pistes.

Abans fins i tot que les membres de Fifth Harmony anunciessin que deixaven enrere el grup per començar a preparar música en solitari, tenia moltes expectatives per sentir les cançons de Lauren Jauregui en solitari. Sense cap intenció de desmereixer les altres cinc components del grup, Lauren Jauregui és la que em semblava que tenia el potencial de fer la música més interessant, i amb diferència.

Tenia unes expectatives molt altes per la seva música en solitari i el seu primer senzill Expectations encara les va superar de sobres. Malgrat que abans del llançament d'Expectations, Lauren Jauregui ja havia estrenat algunes col·laboracions fora de Fifth Harmony amb artistes com Halsey, Ty Dolla sign, Marian Hill i Steve Aoki, aquesta cançó va ser realment el seu primer senzill en solitari i com a artista principal. Una proposta molt sòlida que, malauradament, a dia d'avui em segueix semblant la seva millor cançó i amb bastanta diferència, encara després d'haver pogut coneixer el seu primer treball discogràfic.

Prelude és una col·lecció de cançons R&B, algunes amb una producció molt minimalista, d'altres amb ritmes trap a la producció i fins i tot alguna que va alternant les dues coses. Per tant, és un so que no té absolutament res a veure amb les seves primeres cançons en solitari, les que va treure en una segona fase amb molta influència de la música llatinoamerica i, com és evident, també totalment allunyat del pop hipercomercial de Fifth Harmony. Al llarg de l'EP trobem alguns elements prometedors i, sens dubte, Lauren Jauregui compta amb una gran veu, però això no pot evitar que aquest disc es faci monòton i no resulti gens memorable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada