20 de nov. 2021

Novetats EDM 20/11

Seeb, Alesso i Armin Van Buuren han estrenat noves produccions aquesta setmana.

Seeb i Nina Nesbitt uneixen forces en un nou senzill anomenat Sweet Dreams and Dynamite, una proposta amb un tempo més aviat relaxat però amb uns greus potents. Dues coses que no son incompatibles en absolut.


No Fun és el títol de la producció conjunta dels The Stickmen Project i Armin Van Buuren, que va arribar ahir a les plataformes digitals. És una producció que podrien classificar com a house clàssic però que incorpora els sons contundents molt més característics de l'electro house i que segueix bastant en la línia dels últims llançaments dels Stickmen. El que sí que té és el segell d'Armin Van Buuren, és el segell de qualitat que tenen la gran majoria de les seves produccions.


Alesso estrenava ahir el seu nou senzill Somebody To Use, i el publicava en dues versions. D'una banda tenim la versió original, enfocada a l'electro-pop i amb una producció house molt suau que mai acaba de prendre el protagonisme en cap moment de la cançó.

D'altra banda, tenim una altra versió de Somebody To Use, enfocada als festivals. Aposta per un so electro house bastant agressiu, i m'ha recordat molt a It Gets Better de Swedish House Mafia (sobretot a la seva versió original del 2019) sobretot pel que fa a com sona, però també perquè té la mateixa estructura.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada