20 de nov. 2021

Novetats urbanes 20/11

Yendry amb J Balvin, Ptazeta i Anuel AA amb Myke Towers i Jhay Cortez proagonitzen les novetats urbanes de la setmana.

Anuel AA estrenarà el seu tercer àlbum Las Leyendas Nunca Mueren la setmana que ve, però abans, ahir va estrenar-ne un nou avançament. Es diu Súbelo, i compta amb Jhay Cortez i Myke Towers com a artistes convidats. És un reggaeton bastant estàndard, ple d'elements que recorden a altres cançons del gènere. Per començar, tot i que no passa de ser una cosa anecdòtica, se'm fa impossible no pensar en Súbele el Volumen, un dels senzills més recents de Daddy Yankee que compta exactament amb els mateixos dos artistes convidats. I la melodia de la tornada em sembla pràcticament calcada a la de Pégate de Mora, que precisament va col·laborar amb Jhay Cortez pel remix de la cançó. La producció té els seus moments bons, però també fa que la cançó soni extremadament buida en altres moment. I la lletra, també té alguns moments molt qüestionables, però bé, no esperava cap altra cosa.

Súbelo és fàcilment el millor dels avançaments que Anuel AA ha donat del seu nou disc, però acaba sent una cançó totalment oblidable. Sense anar més lluny, la cançó en què col·labora al disc de Jhay Cortez, Ley Seca, em sembla infinitament millor. 

Instinto és el nou senzill de Yendry, que compta amb la participació de J Balvin. Encara que, escoltant Instinto, semblaria que és al revés perquè ella no canta fins passada la meitat de la cançó. A més, també té un estil molt similar al de l'últim disc del colombià, que, dit ràpid i clar, em sembla repetitiu i una mica avorrit.

Home és el títol del nou senzill de Ptazeta, que, un cop més, compta amb la producció de Juacko. Aposta per un so una mica més lent i suau del que és habitual a les seves cançons. Tot i que trobo que la rapera canària llueix més sobre pistes més agressives i en cançons amb un so més potent, m'agrada veure-la en un registre diferent i no em sembla que Home sigui una mala proposta en absolut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada