21 de nov. 2021

Novetats pop 21/1

Masked Wolf amb Bebe Rexha, Christina Aguilera i Eladio Carrión amb Jay Wheeler han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Eladio Carrión i Jay Wheeler estrenaven divendres la seva primera col·laboració, que es diu Alejarme de Ti. M'esperava que un senzill conjunt d'aquests dos porto-riquenys aniria en una direcció completament diferent, i, de fet, vaig dubtar sobre si incloure-la en el recull de les novetats pop o les de música urbana.

Però deixant de banda els estils de música que acostumen a fer tots dos intèrprets d'aquest senzill, Alejarme de Ti és, sense cap mena de dubte, una cançó pop. I, més enllà de la sorpresa, Jay Wheeler i Eladio Carrión han aconseguit presentar una cançó que no està gens malament i que sona molt fresca.

Després de col·laborar amb Nathy Peluso, Nicki Nicole i Becky G a Mis Muchachas, Christina Aguilera presentava divendres el segon avançament del seu nou disc, que serà en castellà. Somos Nada és una balada on la cantant estatunidenca pot lluir la seva veu potent. El pitjor de la cançó: l'ús de la negació calcat de l'anglès, clarament.

Masked Wolf i Bebe Rexha estrenaven divendres la seva "col·laboració". I ho poso entre cometes, perquè el nou senzill de l'autor d'Astronaut in The Ocean bàsicament és una versió de Sabotage de Bebe Rexha, que substitueix les estrofes de la cantant per estofes de rap. Però si la discogràfica ha decidit vendre-ho com un senzill nou i no un remix (que és el que és, en el millor dels casos), no som ningú per contradir-los.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada