7 d’ag. 2021

Remescles 7/8

David Guetta, Ed Sheeran, Calvin Harris i Sigala amb Rita Ora han estrenat noves versions pels seus actuals senzills.

El mes pasat, David Guetta publicava un nou senzill anomenat How Will I Know, en col·laboració amb Mistajam i John Newman. Aquesta setmana el DJ francès torna a col·laborar amb Morten per fer una remescla del seu propi senzill que porta How Will I Know al Future Rave. Segueix bastant en la línia d'altres remescles d'aquest estil que ha fet el mateix David Guetta o altres artistes. La veritat és que no puc dir que m'hagi agradat gaire, principalment perquè el drop (tot i que no em desagrada) em sembla un drop força genèric que es podria haver acoblat a qualsevol altra cançó i perquè la producció mentre canta John Newman és tan minimalista (per crear el màxim contrast amb el drop, entenc) que és pràcticament inexistent. De la transició del segon drop amb la segona tornada no hi tinc res a dir, però la transició al primer drop no és gens fluïda.


Ed Sheeran va publicar ahir quatre noves remescles oficials del seu últim èxit Bad Habits: d'una banda, la que n'ha fet el DJ/productor britànic Joel Corry i de l'altra un EP de remescles oficial on n'hi ha tres més, però no la de Corry (ni la de Meduza que va estrenar la setmana passada). La primera remescla de l'EP és la del duo suec Jubël, que reinventen totalment la cançó i porten Bad Habits a un so deep house estiuenc i amb bastants elements orgànics que hi encaixa a la perfecció. Sincerament m'agrada bastant més que la versió original i crec que serà la versió de la cançó que escoltaré més a partir d'ara. Després arriba la remescla del sud-africà Kooldrink, que aposta per un so obscur i minimalista, donant molt pes a la percussió. Tancant l'EP tenim la remescla de SHAUN, que accelera el tempo i porta l'èxit d'Ed Sheeran a un sso que fusiona trap i música electrònica, amb un resultat tan bo com sorprenent.


L'altra remescla de Bad Habits que toca comentar avui, com ja hem dit abans, és la de Joel Corry. No està malament, però és bastant previsible i, malgrat l'hagi fet un productor de molta més popularitat, si la comparem amb les que hem comentat anteriorment, no surt beneficiada de la comparació en absolut.




Calvin Harris comparteix aquesta setmana una altra remescla pel seu senzill amb Tom Grennan. En aquesta ocasió, l'encarregat de reinterpretar By Your Side és l'australià Dom Dolla, que porta la cançó a un so house obscur i minimalista que m'ha agradat bastant. Segurament sigui la meva versió preferida de By Your Side, comptant tant l'original com totes les seves remescles oficials publicades fins al moment, que no són poques.


Per acabar, tenim la versió acústica oficial de You For Me, la col·laboració que Sigala i Rita Ora estrenaven fa algunes setmanes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada