20 d’ag. 2021

Novetats dance 20/08

David Guetta, Felix Jaehn amb Robin Schulz, Skrillex amb Justin Bieber i Don Toliver, Alesso amb Marshmello, i Jay Robinson han estrenat nova música avui.

El passat mes de març, Robin Schulz estrenava el seu quart treball discogràfic, anomenat IIII. Una de les cançons que es pot trobar en aquest disc, i que, a més, va ser promocionada com a senzill més endavant és One More Time, una col·laboració amb el DJ/productor alemany Felix Jaehn. Aquesta setmana, Robin Schulz li torna el favor col·laborant en elsei  nou senzill I Got A Feeling, que compta amb la veu de Georgia Ku. I Got A Feeling és una proposta dance prou encertada, amb un so suau i optimista, clarament orientada a les ràdios més que no pas a les pistes de ball. No em desagrada, però la producció no és res de l'altre món ni té gaire pes.

Com alguns de vosaltres ja sabreu, David Guetta va començar el 2021 retransmentent un set en directe des del Louvre. Durant aquesta actuació tan especial la nit de cap d'any, el DJ francès va estrenar versions renovades per alguns dels seus èxits més significatius, i pocs dies després, el mateix mes de Gener va publicar la nova versió de Memories. Avui arriba el torn de la nova remescla de titanium, senzill que, a més, celebra el seu desè anniversari aquest mes.

David Guetta porta la seva primera cançó amb Sia a un so future rave, i com és habitual quan el francès aposta per aquest so, ho fa en col·laboració amb Morten. No és un estil que m'entusiami particularment ara per ara, i en conjunt suposo que sona prou bé, però no han deixat ni rastre de la producció original. A diferència del cas de la nova versió de memories, que era una versió actualitzada de la cançó, no una cosa completament nova. I, la veritat, és que no m'acaba de convèncer, potser és que he sentit la original massa vegades i hi estic massa acostumat, però la remescla future rave de Titanium em sona com si la veu anés per un camí i la instrumental per un altre, com si fos un mashup que no acaba d'encaixar al 100%.

Free Again és el títol de la nova proposta del DJ britànic Jay Robinson, que arriba aquesta setmana a les plataformes digitals amb la supervisió d'Axwell. És una pista house amb un so obscur i més aviat minimalista, on la veu té un paper més aviat anecdòtic. Molt en la línia del tipus de música que Swedish House Mafia ha estat punxant últimament, tot i que els dos senzills que hagin presentat enguany no hagin seguit aquesta línia precisament. És una pista bastant aspra per escoltar-la a casa teva assegut, i és clar que no és per això que ha estat concebuda, però el cas és que Free Again sona increïble.

Alesso, Marshmello i James Bay publiquen avui la seva col·laboració Chasing Stars. La veritat és que les meves expectatives per aquesta col·laboració eren nul·les, però he de dir que està millor del que m'esperava perquè les cançons que copien l'estil d'Avicii són la meva debilitat. El drop té bastant potencials, però la barreja el so progressive d'Avicii amb els ritmes future bass característics de Marshmello se'm fa extremadament forçada. Ja posats a copiar la fórmula del desaparegut artista suec, ho podrien haver fet del tot. En tot cas, una proposta correcta, però que tampoc no és res de l'altre món.

Per acabar, tenim el nou de Skrillex: Don't Go, en col·laboració amb Justin Bieber i Don Toliver. És una pista trap que sincerament em sembla la més fluixa de la sèrie de propostes que Skrillex ha estrenat en els últims mesos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada