25 d’ag. 2021

Jhay Cortez anuncia tots els detalls de Timelezz (data, tracklist, portada)

El proper 3 de Setembre podrem escoltar ja Timelezz, el segon àlbum d'estudi de Jhay Cortez. Ahir al vespre, el cantant porto-riqueny va anunciar la data de llançament del seu nou disc, i unes hores després va compartir-ne el tracklist i la portada. Timelezz inclourà un total de 17 pistes, entre les quals hi ha els senzills Kobe en LA, Christian Dior, Los Bo, En Mi Cuarto i Nos Matamos. 

També inclourà noves col·laboracions amb Anuel AA, Buscabulla, Kendo Kaponi i Arcángel, així com una versió de Diles de Don Omar. Jhay Cortez ja va anunciar que estava versionant aquesta cançó, però encara no sabem si serà un cover normal i corrent, o si recuperarà la tornada d'aquest clàssic del 2003 però la combinarà amb estrofes totalment noves.

Un altre detall del tracklist que em sembla bastant interessant és que la versió de Kobe en LA que inclourà serà la llarga. Com possiblement ja sabreu, el passat mes de Novembre Jhay Cortez va estrenar dues versions de la cançó: una curta, que només incloia la cançó en si, i una llarga que incloia una intro que en principi anava a ser una altra pista del disc, anomenada El Precio de la Fama. De fet, si no recordo malament, Cortez va dir que El Precio de la Fama havia de ser la primer cançó del disc, i que Kobe en LA ocuparia la segona pista. Això no serà així finalment, però és clar, ja fa molts mesos del llançament de la cançó i des d'aleshores ha tingut temps de sobres de canviar d'idea. Pel que fa a la portada, he de dir que estic una mica decebut: tant les portades dels senzills com els videoclips de Kobe en LA i En Mi Cuarto són espectaculars a nivell visual, i després de veure'ls aquesta il·lustració tan simple no em fa el pes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada