28 d’ag. 2021

Remescles 28/8

Zara Larsson, Alexandra Stan i Raye estrenen noves versions per algunes de les seves cançons.

Lush Life de Zara Larsson superava els mil milions de reproduccions a Spotify fa uns dies, i la cantant sueca ha decidit celebrar aquesta fita estrenant una remescla de la cançó. Segona ella mateixa ha anunciat via instagram, de fet, no és exactament una remescla, sinó la producció original de la primera versió de la cançó, que finalment van decidir canviar per l'instrumental que coneixem tots. Crec que canviar la producció de Lush Life va ser molt bona decisió, i, tot i que aquesta tampoc sona malament, no crec que hagués arribat tant lluny sonant així.

El duo de DeeJays/productors noruecs KREAM han estat els encarregats de remesclar Call on Me de Raye. Porten el senzill de la cantant anglesa a un so més obscur i una mica més contundent, tot i que la producció de la original també està força orientada al house.

A principis del mes passat, Alexandra Stan i Nervo unien forces en el senzill Come Into My World, que ara han remesclat les pròpies australianes. Nervo renoven totalment la producció de la cançó, apostant per un so house més refinat (i sense les influències disco de la orifinal) tot i que molt suau i amb massa poc contrast entre les seves parts. La melodia del drop m'agrada bastant, però trobo a faltar que tingui una mica més de força.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada