6 d’ag. 2021

Novetats 6/8

Aventura amb Bad Bunny, Princesa Alba, Lady Gaga amb Tony Bennett, The Weeknd, Nea i Iggy Azalea han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Comencem parlant de la nova proposta de The Weeknd: Take My Breath Away, la primera cançó que el canadenc presenta com a artista principal des que va publicar el seu exitosíssim àlbum After Hours el mes de Març de l'any passat. Take My Breath Away és una cançó de synthpop amb un so obscur i una clara inspiració de la música dels anys 80, per tant ja veieu que segueix bastant en la línia del seu últim projecte. Si voleu que us digui la veritat, no m'ha impressionat gaire en les primeres escoltes, però d'altra banda no em puc imaginar que no acabi sent un dels èxits mé grans de la segona meitat de l'any.

Princesa Alba estrena avui el seu nou senzill Nasty, que compta amb la participació de Ms Nina. És el tercer avançament del seu àlbum debut Besitos, Cuídate; que arribarà a les plataformes digitals el proper 3 de Setembre. Nasty aposta per un so hyperpop que no té absolutament res a veure amb els estils dels seus dos predecessors i que fa augurar que serà un àlbum bastant divers. M'ha sorprés positivament i em sembla el millor dels tres singles amb bastanta diferència, tot i que potser la part de Ms Nina no aporta massa al conjunt de la cançó.


Lady Gaga i Tony Bennett publicaran el seu segon disc de duets, anomenat Love For Sale, el proper 1 d'Octubre. El disc inclourà (en la seva edició d'estàndard) un total de 10 pistes, totes elles reinterpretacions de composicions de Cole Porter. Una d'aquestes deu versions és la que han fet d'I Get a Kick Out Of You, i que van estrenar fa un parell de dies.


Aventura i Bad Bunny van estrenar dimarts per sorpresa la seva col·laboració Volví. Tot i comptar amb alguns elements de reggaeton en la producció, sota el meu punt de vista no passa de ser un reggaeton bastant genèric que no m'ha agradat gens. Malgrat això, li està anant molt bé a nivell comercial: s'ha convertit en una de les poques cançons no anglòfones en arribar a la primera posició d'Apple Music als Estats Units i s'ha col·locat directament entre les 10 cançons més escoltades a nivell mundial a Spotify.


Sex On The Beach és el títol de la nova proposta d'Iggy Azalea en col·laboració amb Sophia Scott. Compta amb un so més aviat suau, que incorpora sons orgànics a la producció, i, en conjunt, m'ha agradat bastant. És una de les cançons que formaran part del nou disc d'Iggy Azalea, anomenat The End of An Era, disponible divendres 13 d'Agost, és a dir, la setmana que ve.


Nea i Shy Martin publiquen avui la seva col·laboració No Regrets, una proposta pop-dance mid-tempo amb una tornada explosiva, que segueix bastant en la línia del que acostuma a fer la cantant de Some Say i Drunk Enough To.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada