13 d’ag. 2021

J Balvin anuncia la data de llançament del seu proper disc

J Balvin ha anunciat finalment oficialment el seu proper treball discogràfic. Tal com es portava especulant des d'alguns mesos, el nou àlbum del colombià portarà el seu nom i es dirà José, i arribarà a les plataformes digitals el proper 10 de Setembre. Encara no en coneixem el tracklist ni la portada, però ja es pot reservar digitalment. De moment no se n'ha anunciat cap edició física. 
Jose inclourà un total de 24 pistes, entre les quals hi ha els 8 senzills que ha avançat enguany: Ma G, Tu Veneno, Otra Noche Sin Ti (amb Khalid), 7 de Mayo, Qué Más Pues (amb María Becerra), Otro Fili (amb Jay Wheeler), In Da Getto (amb Skrillex) i Qué Locura. També s'hi inclourà Un Dia, el senzill que Balvin va estrenar l'estiu passat acompanyat de Bad Bunny, Tainy i Dua Lipa. Malgrat que la cantant britànica ha ha incorporat aquesta cançó a la última reedició de Future Nostalgia, ella mai va ser-ne l'artista principal. Irònicament, Jose també inclorà una cançó l'artista principal de la qual no és (o no hauria de ser) J Balvin: el remix de Poblado.


A nivell personal, he de dir que les meves expectatives pel discno són gaire altes. Dels 8 senzills que ha tret enguany, la gran majoria m'han deixat bastant indiferent. La única excpeció seria In Da Getto, que, de fet, és una de les meves cançons preferides d'aquest estiu. Però d'altra banda el fet que tots els senzills sigui al final del disc, quasi com a bonus tracks, em dona esperances que J Balvin hagi guardat el millor material per etrenar-lo amb el llançament del seu cinquè àlbum d'estudi en solitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada