10 d’ag. 2021

Nous detalls del disc de remescles de Chromatica

En les últimes 24 hores hem conegut molts detalls de l'imminent disc de remescles de Chromatica, que tot apunta a que arribarà a les plataformes digitals la setmana que ve. Això sí, com sempre que hem rebut nous detalls del projecte, la informació ha arribat de part de Bloodpop i dels artistes que han participat en les remescles, i la pròpia Lady Gaga encara no n'ha dit res.
Ahir al vespre, Arca va confirmar que havia estat l'encarregada de remesclar Rain on Me i que la seva versió de l'èxit de Lady Gaga i Ariana Grande samplejava dues cançons del seu últim disc Kick I (Time i Mequetrefe) i Mételo Sácalo de DJ Yirvin. A més, aquesta productora d'origen veneçolà establerta a Barcelona va dir que la seva remescla de Rain On Me veuria la llum el dia 20 d'agost (és a dir, divendres de la setmana que ve) i que possiblement ho faria ja tot el disc.

Si voleu que us digui la veritat, no acabo de veure clar això de samplejar tres cançons diferents per fer la remescla d'una quarta, però en tot cas sembla que no caldrà esperar gaire per a poder sentir la versió que Arca ha fet de Rain on Me.

Unes hores més tard, Bloodpop ha donat molta informació nova relacionada amb el disc de remescles de Chromatica responent preguntes dels fans a twitter. De fet ja tenim pràcticament el tracklist complet, les úniques cançons que no sabem qui remesclarà encara són Alice, Stupid Love i 1000 Doves. Bé, i Love Me Right, però si no han posat la versió original d'aquest bonus track a les plataformes digitals, no crec que en posin una remescla.

Llista de cançons confirmades fins al moment:

Rain on Me (Arca remix)

Ja acabem de comentar tota la informació que en tenim.

Free Woman feat. Rina Sawayama

Ja fa temps que es rumorejava que la cançó en què participaria la cantant britanicojaponesa seria Free Woman, però no ha estat fins aquesta nit que Bloodpop ho ha confirmat. El que encara no sabem és qui n'haurà renovat la producció o si mantindran la producció originial (cosa que dubto).

Fun Tonight feat. Pabllo Vitar

Aquest artista brasiler és un altre dels que fa temps ue s'especulava que apareixeria en aquest projecte. Fa unes hores Bloodpop ha confirmat que formarà part de la versió renovada de Fun Tonight.

911 (AG Cook remix) [feat. Charli XCX]

Fa temps que sabiem que Charli XCX estaria involucrada en la remescla de 911, però Bloodpop acaba de confirmar que l'encarregat de renovar la producció d'aquesta cançó és el músic anglès AG Cook.

Plastic Doll feat. Ashnikko

La cantant i rapera estatunidenca Ashnikko participarà en la nova versió de Plastic Doll, segons Bloodpop ha confirmat recentment. Un cop més, no sabem si es mantindrà la producció original o si en tindrà una de nova, i i en té, qui l'ha feta.

Enigma (DOSS remix)

Bloodpop va retuitejar un vídeo d'aquest DJ punxant la seva versió d'Enigma, i crec que això és prou evidència per pensar que la seva versió de la cançó apareixerà al disc.

Replay (Dorian Electra remix)

El propi Dorian Electra va confirmar que ell seria l'encarregat de remesclar Replay fa bastantes setmanes. Més recentment, va punxar la seva remescla i Bloodpop també va retuitejar un vídeo del seu set.

Sine From Above (Chester Lockart & Lil texas remix)

Fins fa poc no se sabia res sobre la remescla d'aquesta cançó, però ahir al vespre Bloodpop va anunciar que la signen aquests dos artistes.

Babylon remix feat. Bree Runway / Babylon (Early Version)

Bloodpop ha confirmat que el disc inclourà més d'una versió de Babylon: d'una banda, una que comptarà amb la participació de la rapera londinenca Bree Runway. I de l'altra, la celebre versió descartada de la cançó coneguda com a Haus Labs mix (perquè el seu instrumental va formar part del primer anunci de la marca de maquillatge de Lady Gaga) o com a Early Version. Però, segons vam poder saber quan la van registrar, aquesta versió de Babylon a BMI és la que va produir Tchami. Per tant, suposo que sortirà com a "Babylon (Tchami remix). A YouTube es poden trobar infinitat de remakes d'aquesta versió de Babylon fets pels fans com aquest:


???? feat. Grimes / Grimes remix

L'artista canadenca va confirmar la seva participació en el projecte, però encara no sabem ben bé què ha fet. Es rumoreja la possibilitat que hagi estat l'encarregada de fer interludis pel disc.

????? feat. Planningtorock

Una de les preguntes que va rebre ahir Bloodpop a twitter va ser si podia mencionar algun col·laborador del qual encara no s'hagués parlat. Aquesta va ser la seva resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada