13 d’ag. 2021

Novetats pop urbà 13/8

Sebastian Yatra amb Jhay Cortez, Reik amb Rauw Alejandro i J Balvin han estrenat nous senzills avui.

El trio mexicà Reik estrenen avui el seu nou senzill Loquita, que compta amb la col·laboració de Rauw Alejandro i un so més urbà del que és habitual en la seva música. De fet, entre l'estil de la cançó i el gran protagonisme que hi té el cantant de Todo de ti, Loquito podria ser perfectament una cançó del treball discogràfic més recent de Rauw Alejadro, anomenat Vice Vers i estrenat a finals de mes de Maig. I si hi fos, realment seria una de les millors cançons del disc. La producció de la cançó combina una percussió més aviat suau tenint en compte que parlem d'un reggaeton amb uns sintetitzadors bastant originals i hipnòtics amb molt bon gust.

Per fi ha anunciat avui J Balvin el seu nou disc: s'anomenarà Jose i arribarà a les plataformes el 10 de Setembre. El colombià ha acompanyat l'anunci de l'estrena d'una nova cançó, anomenada Qué Locura, una proposta amb un so dancehall més aviat suau. Si voleu que us sigui sincer, com la majoria dels avançaments del seu proper disc, Qué Locura m'ha deixat més aviat indiferent.

Després d'arrassar amb Pareja del Año al costat de Myke Towers, Sebastián Yatra estrena avui el seu nou senzill Delincuente, en aquesta ocasió en col·laboració amb Jhay Cortez. És un reggaeton pop que no està malament, però que tampoc trobo que tingui res que la faci destacar massa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada