6 d’ag. 2021

Novetats EDM 6/8

Martin Garrix, DubVision i Syn Cole han estrenat nova música avui.

Molts pensàvem que el proper llançament que podriem escoltar de Martin Garrix seria ja el primer àlbum del seu projecte conjunt amb Maejor, anomenat Area 21. Un disc que inicialment van anunciar per la primavera, però que encara no té data de llançament ni ha estat anunciat formalment. Sigui com sigui, Martin Garrix ha estrenat avui un nou senzill en col·laboració amb G-Eazy i Sasha Alex Sloan, que s'anomena Love Runs Out. És una cançó trap-pop, on els elements electrònics són més aviat escassos i no acaben de prendre el protagonisme en cap moment. Ja no és que sigui una cançó que l'escoltes i no sembla que l'hagi fet un DJ del nivell de Martin Garrix, és que no et dona cap raó per pensar que el productor és l'artista principal de la cançó.


I Don't Wanna Know és el nou senzill de DubVision, una producció electro house amb un so molt potent que recorda al future rave de David Guetta. Arriba a les plataformes digitals a través del segell de Martin Garrix STMPD Records.

Un altre artista que també presenta nou senzill avui precisament per STMPD és Syn Cola. La seva nova proposta, que compta amb la veu de Jojee, s'anomea Wicked i aposta per un so una mica més contundent i agressiu del que és habitual en les seves produccions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada