11 de gen. 2020

Remescles setmana 2


 Aquesta setmana tenim noves remescles de Hugel i Tchami, la primera remescla oficial al senzill més recent d'Inna i una nova per l'èxit de Dua Lipa Don't Start Now.

Tot just tres setmanes després de presentar la seva última original They Know, Hugel publica la seva nova remescla, la que ha fet a We Got The Love de Sigala. Hugel distorsiona la veu d'Ella Henderson i aposta per un so molt obscur en el drop, entre el house i el techno, que em recorda molt al so que David Guetta ha fet recentment a Make it To Heaven i Never Be Alone i tot apunta a que serà el so predominant en la música electrònica al 2020, i crec que me n'alegro. 



També ha presentat una nova remescla un altre productor francès de renom com és Tchami, en aquest cas a JustYourSoul de Valentino Khan i Diplo. Com ja és habitual es tracta d'una pista future house amb sons excèntrics en el drop, potser massa pel meu gust.



Dua Lipa ha llançat finalment l'EP de remescles del seu èxit Don't Start Now, que conté les remescles oficials que ja ha anat estrenant individualment i només una de nova: la de Pink Panda. Han portat la cançó al Future House amb bastant encert però sense arriscar massa.



El músic francès Yaniss ha estat l'encarregat de fer la primera remescla oficial de Bebe, el senzill més recent d'Inna. Però es tracta d'una remescla totalment inusual, ja que Yaniss no només canvia la producció sinó que també hi afegeix la seva veu (i una estrofa nova). La producció de la original em sembla una mica plana, i aquesta remescla, sempre modificar més que el que és imprescindible ho resol a la perfecció. Per tant, per mi, una remescla que supera la original.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada