18 de gen. 2020

Novetats dance setmana 3


ImatgeSteve Aoki, Nicky Romero i David Guetta protagonitzen les novetats dance de la setmana.

Steev Aoki i Maluma col·laboren a Maldad, una fusió de reggaeton i electrònica, amb una producció molt interessant però (com acostuma a passar en aquests casos) una lletra bastant fluixa. Va molt en la línia de les fusions en aquest aspecte que ha fet DJ Snake amb molt encert recentment, i trobo que és un estil amb què es poden fer coses molt interessant. Tot i que no figuri al títol, Aoki ha comptat amb la coproducció de KSHMR per aquesta pista.



Tot apunta a que el techno melòdic serà el subgènere de la música electrònica que protagonitzarà el 2020 (encara que aquesta denominació segueix sense acabar d'agradar-me del tot) i Nicky Romero s'hi endinsa per primer cop amb el seu nou senzill I see. I la veritat és que no sé massa com valorar aquest llançament: d'una banda m'agrada, però per l'altra penso que totes les cançons que cerquen aquest so, acaben resultant molt similars. Però bé, si en alguna cosa és expert Nicky Romero és en alternar diferents estils en les seves produccions mantenint un nivell altíssim, el que em preocupa no és això: és que aquesta tendència pot tornar a crear una situació on molta música sona practicament igual. Però no cal anticipar esdeveniments, i el cas és que I See sona molt bé.



A finals de l'any passat Morten, David Guetta i Raye van presentar Make It To Heaven una pista, precisament, de techno melòdic. Aquesta setmana en presenten una versió alternativa que ho és tant que tot just sembla la mateixa cançó. La producció de la original m'agrada molt, però em sembla que la veu no aportava res (és clar, que sempre la fa més apta per les ràdios, però parlo a nivell musical no de màrqueting). Aquesta nova versió compta amb una producció més suau però igualment molt bona que encaixa molt millor amb la veu. No sé dir-vos si m'agrada més o menys que la original ja que són tant diferents que és impossible comparar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada