24 de gen. 2020

Kygo publica la seva versió de Forever Yours

ImatgeAvui finalment ha vist la llum la versió que Kygo ha fet de Forever Yours. Sandro Cavazza va començar aquest senzill al 2016 amb Avicii, però no va poder acabar-lo amb ell, així que l'any passat va anunciar que volia prendre aquesta cançó i acabar-la amb un altre productor, que més endavant hem sabut que era Kygo.  És un llançament que no ha deixat a ningú indiferent i del que tinc moltes coses a dir, per tant voldria comentar-lo en profunditat.

Al març del 2016 Avicii i diversos dels seus col·laboradors, entre els quals Sandro Cavazza i Carl Falk van fer un viatge creuant els Estats Units en què van crear noves cançons  que Avicii estrenaria durant la seva actuació a l'Ultra Music Festival de Miami, la última parada de la ruta. Sandro Cavazza posava veu a bona part de les cançons que es van enregistrar durant aquest viatge, sent una d'elles Without You (aprox. minut 16.30 del vídeo).



Avicii va estrenar una primera versió de Forever Yours a l'UMF i la va seguint utilitzant en els seus de la seva gira de comiat al llarg del 2016, fins que la va substituir per una nova versió (amb un drop diferent). Els vídeos de directes amb bona qualitat han anat desapareixent, per tant només el deixo aquí com a prova de la nova versió que Avicii utilitzava a l'estiu.



Sandro Cavazza ha cantat aquesta cançó en els seuse concerts i sempre s'ha encarregat de recordar  subtilment que és la seva cançó que Avicii va ajudar a produir, no és una cançó de l'autor de Wake Me Up a la qual ella posa veu. Potser la segona versió sí que seria la remescla d'Avicii de la cançó, mentre que la primera seria la original que ll hauria ajudat a produir, però això és només una especulació.



El passat mes de Setembre es va filtrar la versió que Sandro Cavazza havia fet amb Kygo, i la van presentar oficialment al Desembre al homenatge que es va fer a Avicii a Estocolm. La versió definitiva ha vist la llum avui, com a senzill de Kygo (I això he de dir que no em qudra gaire, després que Sandro Cavazza insistís en què era la seva cançó).



La veritat és que aquest llançament em desperta reaccions contradictòries: d'una banda trobo que Forever Yours és una cançó genial i m'alegro molt de que finalment hagi vist la llum, però he de dir que la versió definitiva no m'agrada tant com la primera versió, ja que em resulta una mica plana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada