2 de febr. 2019

Novetats setmana 5

Resultat d'imatges de galantis billboardGalantis, R3hab, Yves V i Mr Belt & Wezol: aquestes són les novetats EDM de la setmana.


Ahir, Galantis presentaven el seu nou senzill Bones, que compta amb la col·laboració de Ryan Tedder (el vocalista i compositor de One Republic). És tracta d'una cançó progressive house molt suau i de clara inspiració Aviciiesca, amb un una combinació de sintetitzadors que m'ha recordat molt a la de Hey Brother i la reconeixible percussió a contratemps que podem trobar en moltes produccions del desaparegut geni suec. Ja sabeu que a mi aquest estil m'encanta, i aquesta cançó també ho ha fet.



Matthew Hill i Yves V han publicat avui la versió que han fet de Teenage Crime d'Adrian Lux. La original va ser estrenada l'any 2010 i forma part del primer i únic àlbum que va publicar aquest artista suec, i que gràcies a la magistral remescla que Axwell i Henrik B van fer-ne, s'ha convertit en un dels clàssics de la música electrònica.
Aquesta nova versió manté la veu de la original, però presenta una producció totalment nova (que potser podrieu dir que només faltaria, però coses així s'han vist): res a veure ni amb la original ni amb la remescla que la va popularitzar. El resultat és realment bo




Mr Belt & Wezol han presentat la seva nova producció The Rhythm, molt encasellada en el seu so habitual. Aquesta parella de DJs holandesos fa molt de temps que no ens presenten una producció realment bona, i The Rhythm no és una excepció.



Per últim tenim la primera remescla oficial al Happy Now de Kygo i Sandro Cavazza, que vaig coronar com la millor cançó del 2018 el passat mes de Desembre. La remescla no està tan malament com m'esperava i encara aconsegueix donar-li una mica més d'empenta sense destrossar-la del tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada