26 de febr. 2019

Millors videoclips Febrer 2019

Ariana Grande, Meghan Trainor, Nicki Minaj, Katy Perry, Halsey, Kygo i molts altres artistes han estrenat els seus nous videoclips aquest mes: aquest són els meus 5 preferits.



5. Ariana Grande - Break up with your boyfriend I'm Bored



El tercer videoclip de la era Thank You next no té res a envejar al de la cançó que porta el nom del disc ni al de 7 Rings: és un videoclip ben fet, amb un gir sorprenent però no m'acaba d'agradar del tot.

4. Nicki Minaj - Hard White



L'autora d'Anaconda va estrenar un altre videoclip per una de les cançons del seu àlbum Queen: Hard White, que és la meva preferida. M'ha agradat veure molt que es desmarcava de la vulgaritat dels seus anteriors videoclips i tot i que és interessant, és un d'aquells vídeos que costa de mirar-lo perquè mareja una mica i tot.

3. Meghan Trainor - All The Ways



Meghan Trainor (o el seu equip), van escollir el videoclip perfecte per la cançó que fa servir per presentar el seu nou EP Love Train: com la cançó, el vídeo d'All The Ways és senzill, agradable de veure i tot i que no massa original, està ben fet. Explica la història d'amor entre una noia i un ós de pelux, cosa que fa que quedi un vídeo bastant graciós. Això sí: a Meghan Trainor no la veiem enllox.

2. Zedd i Katy Perry - 365



He tingut molts dubtes sobre si situar aquest vídeo com el millor vídeo del mes o no, però al final m'he decantat per la segona posició. Un videoclip amb un argument clar, cosa que sempre està bé, i visualment bastant espectacular. És un videoclip més que correcte, molt en la línia d'altres videoclips de Katy Perry com el de Chained To The Rhythm. Això sí que ja és totalment  una preferència personal, però ni la temàtica ni la estètica m'han agradat tant com el què he escollit com el millor videoclip del mes.

1. Kygo - Think About You

En els últims mesos/anys Kygo s'ha consolidat clarament com el DJ que millors vídeos presenta per les seves cançons, i el de Think About You fàcilment és und els millors de la seva carrera i el millor del mes. El vídeo ens explica una història, i a més l'argument m'ha agradat. Això sí, hi ha algunes coses que no entenc, com el primer minut de vídeo o per què han triat un argument que té poc a veure amb la la lletra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada