25 de febr. 2019

Novetats EDM i remixes setmana 8

Artistes com Martin Garrix i Afrojack presenten nova música aquesta setmana.

Martin Garrix ja va col·laborar amb Bonn a High On Life, una de les millors propostes que l'holandès ha estrenat en els últims mesos. I no és coincidència que tornin a treballar en aquesta ocasió: Bonn va unir-se a Garrix el passat estiu per estrenar en directe la seva primera col·laboració a Tomorrowland i presentar-la en alguns festivals més. Una d'aquelles nits no van poder dormir, i això els va inspirar per fer aquesta cançó. És una proposta progressive house suau, una mica previsible però molt encertada.



Tot i que David Guetta ha estrenat dos noves originals, divendres passat va publicar una nova remescla per l'últim senzill del seu àlbum més recent 7: Say My Name. Altres DeeJays de renom Com Sidney Samson o Lucas & Steve ja han fet el seu remix a aquesta col·laboració amb J Balvin i Bebe Rexha. Ara Afrojack s'afegeix a la llista, amb la remescla de Say My Name que ha fet conjuntament amb Chasner, on porten la cançó al Big Room amb un bon gust que ha resultat una sorpresa per mi.



Calvin Harris comparteix una nova remescla pel seu actual senzill giant, la de Purple Disco Machine. La veritat és que és la versió de la cançó que més m'ha agradat fins ara.



Sandro Cavazza ha compartit dos remescles oficials al seu últim senzill Used To, que va estrenar el passat mes de Novembre i que no està malament però el trobava decepcionant comparat amb les anteriors propostes d'aquest cantautor suec. La veritat és que totes dos remescla m'agraden més que la original, ja que trobo que li donen la empenta que li falta a la original; però em quedo amb la de Beauz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada