8 de febr. 2019

Novetats setmana 6

Aquesta setmana alguns dels noms més rellevants de la música electrònica han presentat nous senzills com David Guetta, Afrojack o The Chainsmokers, entre d'altres.


David Guetta torna a col·laborar amb Brooks, amb qui ja va fer Like I Do, un dels millors senzills del francès en els últims anys en el què també participava Martin Garrix.  Tot i que aquesta nova proposta, anomenada Better When You're Gone, incorpora una certa influència country; però el drop és molt similar al de Like I Do. La producció i l'apartat vocal són tots dos acceptables, però necessitarien que destaqués l'altre element per acabar sent una pista interessant. I no és el que passa en aquest cas.



De tantes cançons que va estrenar Nicky Romero la segona meitat de l'any passat, una proposta brillant com és Bittersweet, va passar bastant desapercebuda. Aquesta setmana ens n'ha arribat l'EP amb quatre remescles oficials.
La primera és la de Junior J, que es manté molt fidel a l'original,  afegint-hi un drop més potent, encara dins del progressive. La segona remescla, que és la de Justin Prime, sembla que ha d'anar pel mateix camí; mantenint una producció semblant fins al build up però amb un drop electro molt contundent. El tercer remix és el que ha fet el duo Krosses, canviant la producció completament i amb un drop bastant original. Juntament amb la de Junior J, la meva preferida. Per últim l'australià  Firelite porta Bittersweet al hardstyle, mantenint la majoria d'elements de la original tot i adaptar-los a un gènere nou.
 [com ja haure vist a Soundcloud no hi són senceres, però a la resta de plataformes sí].


R3hab s'ha convertit en l'exemple perfecte de prioritzar la quanitat a la qualitat, amb una mitjana de llançament (sigui original o remescla) per setmana. En aquesta ocasió col·labora amb el duo suec Icona Pop, del què feia molt temps que no en sentia res. És una cançó que no està malament, però que tinc intenció de tornar a escoltar perquè trobo que no aporta res.



Fedde Le Grand ha estrenat la seva nova proposta All Over The World,  una pista house molt encertada.



Cheat Codes han col·laborat amb Afrojack en la seva nova proposta Ferrari, en la què aposten per un so trap. L'apartat vocal no m'ha despertat cap interès, però té una de les millors produccions que Afrojack estrena en molt de temps.



Per últim, els Chainsmokers han col·laborat amb 5 Seconds of Summer en el seu nou senzill Who do you Love, que no ha acabat d'agradar-me.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada